Kurset udbydes af

B Group
Maglekildevej 7
4000 Roskilde
CVR: 38430432
Tlf.: (+45) 71 74 74 19
kundeservice@b-group.dk
www.b-group.dk

Aflysning & ændringer

Skulle kursusforløbet mod forventning ikke blive oprettet, vil du modtage den fulde kursusafgift retur.

Vi tager forbehold for at der i sjældne tilfælde kan opstå en situation, der gør det nødvendigt at rykke en undervisningsdag til en anden dato (eksempelvis grundet sygdom hos underviser). I sådanne tilfælde vil du blive orienteret hurtigst muligt omkring ændringen, så du kan nå at tilpasse datoen. Vi udøver ingen kompensation i dette tilfælde.

Tilmelding & afmelding

Tilmelding
Din tilmelding er personlig og bindende.

Din ansøgning om en plads på forløbet vil blive behandlet ved ansøgningsfristen. Er du kvalificeret til at deltage på forløbet, vil du modtage en optagelsesbekræftelse pr. mail.
I optagelsesbekræftelsen vil der fremgå information vedrørende kurset, herunder information om betalingsfrist.

Betaling
Betalingen foregår online eller via faktura. Betalingen skal typisk falde 7-10 dage efter optagelsesbekræftelse. Det er muligt at betale kurset over flere rater.

Manglende betaling
Ved manglende indbetaling pålægges et rykkergebyr på kr. 150,00.

Afmelding
Afmelding til kursusforløbet skal ske skriftligt pr. mail, i henhold til følgende retningslinjer. Fortrydelsesretten er 14 dage efter køb af varen. Du kan uden omkostning afmelde et kursus inden fortrydelsesrettens udløb og vil modtage den indbetalte kursusafgift retur.

Ved afmelding til kursusforløbet inden for de 14 dages fortrydelsesret, bedes du sende en mail til kundeservice@b-group.dk indeholdende følgende oplysninger, navn, adresse, mail, tlf. nr. samt navn på det pågældende kursusforløb. Det indbetalte beløb vil blive indsat på det kreditkort eller den konto, hvorfra købet blev foretaget. Af sikkerhedsmæssige årsager overfører vi ikke beløbet til andre konti eller kreditkort.

 

Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursusstart tilbyder vi, at du kan modtage et tilgodebevis til brug i forbindelse kommende kursusaktiviteter forudsat at det fulde kursusbeløb er indbetalt. Tilgodebeviset er gyldigt et år fra udstedelsesdatoen. Det er ikke muligt at sælge sin plads videre, da denne er personlig og bindende.

 

Efter fortrydelsesrettens ophør (efter 14 dage fra køb/indbetaling af første rate) er det ikke muligt, uanset årsag, at få delvist eller samlet refundering af det samlede beløb.

Personlig forhold
Skulle du undervejs i et kursusforløb være nødsaget til at springe fra grundet personlige omstændigheder tilbyder vi et tilgodebevis, der giver dig mulighed for at tage de resterende undervisningsgange (moduler) på et andet tidspunkt. Tilgodebeviset er gyldigt et år fra udstedelsesdatoen.

Priser

Alle priser er inkl. moms samt materialer og forplejning (kaffe, the, vand). Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pågældende pris der er gældende på bestillingsdagen.

Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Ansvarsfraskrivelse

B Group er ikke erstatningspligtig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer ikke kommer frem til tiden eller de bestilte varer lider mangler, som følge af omstændigheder der ligger uden for B Group’s kontrol. Eksempelvis krig, uroligheder, oprør, arbejdskonflikter (herunder strejker) og lignende.

Forbehold & ændringer

B Group forbeholder sig ret til at ændre og opdatere betingelserne der gør sig gældende for websitet.