HER ER ET UDPLUK AF DE UNDERVISERE, DU KAN MØDE PÅ

INNOVATIVE ARTIST ACADEMY:

rasmus1

Rasmus Søby Andersen Copenhagen Music

Rasmus Søby Andersen har fra 2006-2012 været en del af det danske elektrorock band Ginger Ninja, og har sidenhen været ansat hos et af Danmarks største booking bureauer PDH Music som repræsenterer navne som Mads Langer, Tim Christensen, Marie Key, Julias Moon, Vinnie Who, L.I.G.A. m.f

Rasmus startede sin musikalske løbebane på Mymusic.dk, hvor han i 2002 spillede i For Evigt Pasha, sammen med Jens Skov og Troels Abrahamsen (Veto) og Virk Stenbæk Kristensen (Birk Storm).

I dag sidder han som agent og manager hos Copenhagen Music, hvor han arbejder med artister som Ida Corr, Joey Moe, L.I.G.A, Julias Moon og Vild Smith.

b

Simon Mark Sørensen B Group / Universal Music

Simon Mark Sørensen har en baggrund hos Universal Music Denmark som huser artister som Shaka Loveless, Wafande, Rihanna, James Bay og mange flere. Her har han arbejdet med A&R og Product Management hvor han var involveret i en lang række musikudgivelser fra selskabets helt store danske artister.

Simon er i dag multi-iværksætter og manden bag det danske konglomerat B Group, som er en succesfuld virksomhed der primært beskæftiger sig indenfor de kreative industrier. Virksomheden samarbejder med en lang række af de største aktører indenfor musikbranchen, heriblandt SmukFest, Northside Festival, Tinderbox, Roskilde Festival, LiveNation, Sony Music & Universal Music.

Simon har en BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium.

mette1

Mette Wiene Zähringer Iceberg Music Group

Mette Zähringer er Label, Publishing & Marketing Manager hos Iceberg Music Group – et skandinavisk indie-selskab som hovedsagligt opererer på det internationale marked.

Hun arbejder til dagligt med at placere musik i reklamer, TV-serier og film og Iceberg Music Group står bag over 800 egne masters præsenteret i både trailere, film og videospil. Iceberg Music Group har ligeledes fostret talenter som Dúné og The Blue Van.

Mette er også medlem af bestyrelsen hos DMFF, brancheforeningen for de professionelle danske musikforlæggere.

AFH

Anders Fredslund-Hansen Artpeople Music Publishing

Anders Fredslund-Hansen har gennem de sidste 11 år drevet Good Song/Universal Music Publishing Danmark, hvor han udviklede sangskrivere og artister til både ind- og udland. Anders har blandt andet arbejdet med Mads Langer, Rasmus Walter, Alphabeat, Aura, Sanne Salomonsen, Kashmir, Go Go Berlin og mange flere.

I dag sidder han som CEO hos Artpeople Music Publishing og har tidligere været A&R på både BMG, Sony Music & Universal Music

Han har desuden vundet det internationale Melodi Grand Prix i 2013 med Emmelie de Forest og sangen ”Only Teardrops”.  For tiden er han ved at udvikle en række nye sangskrivere og artister, hvor han fokuserer på dansksprogede artister og sangskrivere eller nogen med klart internationalt potentiale.

13692845_1219291898114958_3269135527244712288_o

Anna Bell TG Publishing & Management

Anna Bell er signet på TG Publishing & Management som sangskriver og udgav sit første album på et lille Indielabel i Los Angeles i 2008. Flere af hendes sange har medvirket i kortfilm – reklamer og TV serier som “Baronessen flytter ind” &  “Danmarks næste Topmodel”.

Siden da har hun turneret i Californien, Texas og Tennessee med jævne mellemrum, spillet over 100 koncerter i Danmark, og i 2012 var hun én af de 5 heldige Sangskrivere der blev optaget på det Jyske Musikkonservatoriums helt nye Sangskriverlinie.

Hendes debutalbum herhjemme ‘The Sessions’ udkom på Target Group, og blev allerede samme dag som udgivelsen, udvalgt som ‘Ugens Album’ på P4, og medførte senere en publishingkontrakt, som har holdt hende travlt beskæftiget siden da med sessions og camps.

Bo portræt

Bo Andersen SKANDINAVIAN

Bo Andersen er ejer og partner i SKANDINAVIAN, et 100% uafhængigt booking- og management bureau, som huser artister som MØ, Rasmus Walter, tv-2, De Eneste To, Turboweekend og mange flere.

Derudover har Bo fungeret som manager for tv-2 i over 30 år, samt været artistrådgiver for blandt andre Poul Krebs, Michael Falch, Kira Skov og Steffen Brandt. Bo har været booking agent siden 1982 og er en af branchens mest solide profiler.

“Jeg ser et væsentligt behov for, at nye artister dygtiggør sig indenfor flere aspekter end blot det musiske. I mit daglige arbejde er timing, planlægning og den røde tråd afgørende for en artists succes. Innovative Artist Academy er en oplagt mulighed for at tilrettelægge sit karriereforløb.”
– Simon M. Sørensen, B Group / tidl. Universal Music

søren1

Søren Mensberg 3rd Tsunami Agency

Søren Mensberg er tidligere agent og medejer af VUF Empire, som huser artister som Barbara Moleko, Sebastian Lind og Blaue Blume – artister som Søren har bygget op fra bunden og været booking agent for. Han fungerer også som manager for Snavs og Sukker Lyn.

I dag sidder han som booking agent hos 3rd Tsunami, som arbejder med artister som L.O.C, Volbeat, Sivas, Kvelertak (NO), Baby In Vain, Blaue Blume og Gilli. Derudover er han medstifter og ejer af pladeselskaberne 42plader og Riotville Records.

Søren har en A.P. Degree i Logistic Management og har været en del af Skive og Vesterbro Festival.

cille1

Cille Veje VEGA / Cille Veje Oplevelsesdesign

Cille Veje er uddannet cand.mag. i oplevelsesøkonomi og ejer af Cille Veje Oplevelsesdesign – et kreativt bureau med fokus på musikken. Her beskæftiger hun sig med alt fra PR til booking, undervisning og ide & konceptudvikling.

Cille er fast booker på VEGA og laver PR for acts som Suspekt, Dúné, Stine Bramsen, Anne Linnet, Scarlet Pleasure mfl. Derudover har hun udviklet projekter til en varieret skare af klienter – blandt andet Belvedere Vodka, Moet, DIESEL, Ford, Train og Eurovision – og underviser på alt fra Det Jyske Musikkonservatorium til KEA og Aarhus Universitet.

linus1

Linus Ditzel Donkey Sound / Musicall

Linus Ditzel er uddannet i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium. Til daglig arbejder han med Management hos Musicall, som huser artister som Wafande, Pharfar, Emil Stabil og Kaka.

Linus arbejder også med A&R og Radio Promotion hos Donkey Sound, som producerer for blandt andre Shaka Loveless, Wafande og Fresh-I og har tidligere været manager hos det københavnske dubstep pladeselskab Wobble Trouble. Derudover er han producer for Okay Funky.

pmb

Poul Martin Bonde Smukfest

Med en baggrund som Head of Local A&R hos Sony Music har Poul Martin Bonde for alvor etableret sig som en mand med øje for ægte talent. Poul står bl.a. bag udgivelser med Poul Krebs, Kashmir, Souvenirs, Østkyst Hustlers, Sort Sol, Sorten Muld,  S.O.A.P. og Andens debutalbum, ”Hva´ Snakker Du Om?”

Derudover har han siden 2008 fungeret som talsmand for en af Danmarks mest succesfulde festivaler, nemlig Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg, nu kendt som Smukfest.

Poul har et langt og imponerende CV. Han startede bl.a. sit eget label, ”Start” i 1994, hvor han var med til at producere og udgive Kashmirs debutalbum, ”Travelogue”. Poul har også erfaring i TV branchen gennem hans arbejde som TV-vært i DR1 succesen ”To Fag Frem”, og medvirke i DR2-serien ”Landeplagen”.

mortenelley2010

Morten Elley Skandinavian CPH

Morten Elley er administerende direktør og ejer af SKANDINAVIAN CPH, et 100% uafhængigt booking- og management selskab som huser artister som Mø, Brandt&Dickow, Pede B og Rasmus Walter.

Morten er uddannet i Music Management fra Aarhus Musikkonservatorium og har en baggrund som booker for SPOT Festival.

Udover sit virke som adm. direktør, er han selv booking agent for bl.a. De Eneste To, Lucy Love,When Saints Go Machine, Veto, & Turboweekend

face (4 of 6)

Marina Jensen B Group

Marina Jensen er ansat som Project Manager hos B Group og er hovedansvarlig for virksomhedens musikbrancheaktiviteter i både Danmark og Sverige

Marina har en baggrund som Booking Agent og Head of Booking på et bookingbureau med hovedfokus på upcoming artister indenfor alle musikgenre. Hun har en baggrund som Backstage Manager på diverse festivaler og større musikevents og er Show- og Eventmanager på Bands of Tomorrow Music Awards, et årligt awardshow som hylder den danske undergrundsscene.

Herudover er hun stifter, sanger og sangskriver i Projekt BEAT, en initiativplatform som inspirere og motivere udsatte unge til at bryde med negativ social arv, bl.a. gennem musik.

rasmus

Rasmus Hamann Knowtheirname

Rasmus Hamann står bag Knowtheirname, et kreativt bureau som arbejder professionelt med musikbranding og markedsføring. Fra de to afdelinger i Aarhus og Hamborg arbejder bureauet med at udvikle kampagner og strategier, der skaber mere værdi og forretning for små såvel som store brands – altid med fokus på strategiske partnerskaber med musikbranchen.

Virksomhedens referencer tæller blandt andet SPOT Festival, Music Against Drugs, Hummel, Selected, Only, Jack & Jones med flere.

hannah

Hannah Schneider  Artist hos Mermaid Records

Hannah Schneider er uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2008 og har siden da markeret sig på både den danske og udenlandske musikscene. Hun har udgivet tre album hos Sony Musics sublabel Mermaid Records og været nomineret til flere prominente musikpriser – bland andet tre GAFFA priser i 2012 og 2014, og to Zulu priser i kategorierne “Årets Nye Navn” og “Årets Sangerinde”.

Hannah har spillet på venues som SPOT Festival, VEGA, CMJ Festival i New York og DR Koncerthuset, og så har hun været support på Marie Keys turné over hele landet med 18 udsolgte koncerter.

anders

Anders Wind 3rd Tsnunami Agency

Anders Wind er booking agent og promoter hos 3rd Tsunami Agency, som huser artister som L.O.C, Volbeat og Förtress. Derudover er Anders medindehaver af Pladebiksen43 og har tidligere været skribent og webredaktør på Metalzone.dk.

Anders har tidligere arbejdet for bookingbureauet Evil Beauty Agency, som har repræsenteret artister som Jøden, Ataf, Suspekt og Xzibit.

johnmusicall

John Madsen Manager & Bassist i Förtress

John Madsen er manager og bassist i heavy rockbandet Förtress, som er signet på Warner Music Denmark og 3rd Tsunami Booking Agency. Bandet fik succes allerede med første single, “Howl”, som førte dem ind i både P6, årets “Tak Rock” kampagne og som soundtrack til reklamerne for Levi’s nye skateboards kollektion. EP’en “Of Bones” røg direkte ind som #3 på iTunes, og bandet kan skrive venues som Amager Bio, Roskilde Festival, Wonderfestiwall og Smukfest på deres musikalske CV.

John er derudover booking agent for Musicall Management, som huser artister som Wafande, Pharfar og Fresh-I.

Jesper

Jesper Skibsby WARM

Jesper Skibsby begyndte sin karriere i musikbranchen i 2009 som artist og tour manager i Zoo Production, hvor han blandt andet beskæftigede sig med artister som Morten Breum og Joey Moe.

I 2010 startede han sit eget managementbureau Fandango Music, hvor han arbejdede med at eksportere elektronisk musik fra danske producere. Blandt udvalgte artister kan nævnes KANT, Notize, Volmer, Kasúal og Few Wolves, hvor fra der er blevet placeret udgivelser på udenlandske pladeselskaber som Kittball, Armada, Subjekt, Great Stuff og Nurvous Records.

Derudover har Jesper været ansat som Artist & Product Manager hos RE:A:CH, hvor han håndterede L.I.G.A, Anti Social Media, Jaleesa Johnson og Bo Evers. I 2015 etablerede han det første danske artist og label service We Make Noisei, og i dag er han stifter og ejer af  radio og airplay monitoren, WARM

Thomas-Heartbeat2012-e1447081698573

Thomas Bredahl Heartbeat Management

Thomas Bredahl er partner i music management-bureauet Heartbeat Management og repræsenterer Go Go Berlin, Lydmor, Bon Homme og Xolo Island.

Han har tidligere været professionel musiker i Volbeat og Gob Squad, og har spillet omkring 750 koncerter. Thomas er cand.soc. i erhvervsøkonomi og psykologi og underviser både på Via Design og Det Jyske Musikkonservatium
anne

Ane Halborg-Møller Shine Music

Sammen med Las Thomsen ejer Ane Marie Halborg-Møller Shine Music, som arbejder med promotion, management og konsultation på det danske musikmarked.

Ane har arbejdet med management i over 10 år, blandt andet for navne som I Got You OnTape, Kira Skov, Ane Trolle m.fl. Sideløbende har hun haft en karriere som Product Manager og A&R på henholdsvis Tigerspring Records og Target Records

Sammen med Las Thomsen har hun nu firmaet Shine Music som startede i foråret 2014. De har siden starten i Shine arbejdet med en masse spændende kunstnere som fx LIGA, Thomas Buttenschøn, Pato, Raske Penge, The Savage Rose, Eaggerstunn, festivaler som P6 beat Rocker og Rosenborg Live og med pladeselskaber fra Universal og Warner til VUF Records og Medley Studios.

MagnusGrilstad1

Magnus Grilstad Wonderwhy Music Company, Heimatt

Magnus Grilstad er til daglig Head of Booking hos Wonderwhy Music Company, som han startede i 2011. Sidan da har firmaet vokset sig op til at arrangere over 160 koncerter årligt, mens de hele tiden udvikler nye koncertkoncepter, som de afholder i København. Wonderwhy booker også koncerter for nye, spændende artister i det danske vækstlag – blandt andre Skalkeskjul og October Dance.

Magnus er også selv udøvende musiker i indie-folk bandet Heimatt, som er signet på Playground Music og har spillet tæt på 100 koncerter i Danmark og udlandet, heriblandt Roskilde Festival, SPOT og Smukfest.

mortenh

Morten Hjort Universal Music Denmark

Morten Hjort har etableret sig som en af de skarpeste indenfor innovation i musikbranchen, og har blandt andet skabt den succesfulde musikplatform musik.dk. Morten arbejder til daglig hos Universal Music Denmark i stillingen som Head of Innovation.

Morten har en BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) og har tidligere været ansat hos Copenhagen Records som Digital Media Manager samt været en aktiv foredragsholder og underviser på blandt andet RMC.

IMG_7764

Jens Karlsson KnowTheirName

Jens Karlsson er Social Media Manager i virksomheden Knowtheirname ApS og har siden 2014 været en fast del af marketingteamet, som arbejder med musikbranding. Han kommer med en baggrund inden for multimediedesign og informationsvidenskab og har desuden en bred praktisk erfaring inden for musikbranchen.

De seneste 4 år har Jens været ansat som frivilligkoordinator hos Northside og Tinderbox, men er i dag en aktiv del af bestyrelsen ved Royal Metal Fest samt ved Aarhus Vocal Festival.

I sin fritid har Jens arbejdet med flere forskellige projekter – bl.a. kan nævnes videoprojektet Mellow Sessions, som på får år fik produceret i alt 33 live sessions med upcoming musikere. I oktober 2015 startede han som manager for dødsmetalbandet BAEST og siden debuten i april 2016, har bandet spillet snart 20 koncerter fordelt på flere af landets største scener og på meget kort tid markeret sig som et fremadstormende metalband.

stinethorboell

Stine Thorbøll Copenhagen Records

Stine Thorbøll er Digital Content Creative hos Copenhagen Records, hvor hun blandt andet arbejder med Scarlet Pleasure, Alex Vargas, Burhan G, Nik & Jay, Lukas Graham og SAVEUS.

Stine er specialiseret i kommunikation og branding, herunder udvikling og produktion af kreative kampagner og content til artisternes digitale kanaler.

Stine har tidligere arbejdet for Universal Music Danmark og TV2 Zulu og har en BA i art direction fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

HHLoc2mikkel

Mikkel Wad Larsen VEGA & Helhorse

Gennem en årerække har Mikkel nydt at kunne være på begge sider af skrive bordet og kan efterhånden bryste sig af 15 års erfaring som musiker og professionel booker. Han har således været frontmanden i et af Danmarks største hard rock bands, Helhorse som har tourneret Europa flittigt og spillet store events som support til Ac/Dc, Slayer, Copenhell , Roskilde Festival og meget mere.
Udover musiker virket har Mikkel også været meget aktiv på spillesteds fronten.
Således startede han klubben BETA på Amager og fungerede som kunsternerisk leder af den, samt co-booker for Amager Bio. I 2016 skiftede han stilling og er nu Head Of Booking på Danmarks største spillested, VEGA.

Mikkel har også været aktiv for Roskilde Festivals booking grupper, Copenhell & Stengade, og så har han en BA i Music Management fra Rytmisk Konservatorium.

16667584_10154425858786491_1876536573_o

Thomas Lassen Skandinavian

Thomas Lassen er booking agent hos Skandinavian, et 100% uafhængige booking- og management bureau. Skandinavian huser artister som BRANDT&DICKOW, Lars H.U.G, Pernille Rosendahl og Poul Krebs.

Sideløbende er han ejer af Hide & Seek, et Aarhus baseret managementbureau som fokuserer på at arbejde strategisk med upcoming artister.

Udover at være uddannet markedsføringsøkonom med speciale i oplevelsesøkonomi, så har Thomas også en BA. i Music Management fra det Jyske Musikkonservatorium og er selv udøvende musiker.

Processed with VSCO with b1 preset

Mie Falkenstrøm Universal Music

Mie Falkenstrøm er Social Media Manager hos Universal Music Danmark, hvor hun er ansvarlig for Universal Music Danmarks egne kanaler, såvel som arbejder med artister som bl.a. Hjalmer, Wafande, Lakserytteren, og Shaka Loveless.

Mie er specialiseret i digital kommunikation, og beskæftiger sig med strategi, rådgivning og idegenerering til både artister og Universal Music Danmarks egne kanaler.

Mie har en baggrund fra bureau, og har arbejdet med sociale medier gennem flere år. Mie har en kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet København, og underviser også gennem virksomheden Kaas & Mulvad, hvor hun bl.a. har undervist hos DR.

jim2015

Jim Q. Holm Stengade & Merger Management

Jim Q. Holm er manager og ejer af Merger Management, som arbejder med kunstnerne Jacob Bellens og Murder. Merger Management har tidligere udført coaching, rådgivning og booking hos blandt andet Sony Music og Reeperbahn Festival.

Jim har arbejdet i musikbranchen i over 25 år og har fungeret som booking agent, A&R og projekt koordinator. Allerede i sine tidlige år har han været med til at udvikle bands og kunstnere som Mew, Rhonda Harris, Nikolaj Nørlund og 18th Dye, gennem sit arbejde hos Cloudland Records, Monoland og Exlibris.

Til daglig sidder han også som venue manager hos Spillestedet Stengade i København.

SF 2016

Stefan Facius Heartbeat Management

Stefan er partner i Heartbeat Management, hvor han er manager for bla. Carpark North, Jacob Dinesen, Go Go Berlin, Lydmor, Northern Assembly m.fl.
Stefans ansvar som artist-manager i relation til artisten er at have det absolutte forretningsmæssige ansvar (og til tider kreative) i forhold til artistens karriere.

Stefan har derudover arbejdet som booking agent i 12 år og har derfor stor erfaring inden turnéaktivitet I ind og udland. Heartbeat Management arbejder primært med artister med internationalt potentiale og samarbejder med labels, agenturer, managements, publicister over hele kloden.

Stefan har igennem årene arbejdet med en lang række forskellige etablerede danske artister (Lukas Graham, Alphabeat, Infernal m.fl) og været ansat i bookingbureauerne MN Music, Recart Music & Copenhagen Music indtil det selvstændige liv blev en realitet i september 2012.