Casper IAA ROS5 01 1 e1476890874422

Mød vores kursister #3: CASPER

Der kan være mange forskellige grunde til at søge om en plads på Innovative Artist Academy. Nogle ønsker at vide hvordan man skiller sig ud fra mængden og udvikler sig som artist, andre vil gerne vide hvordan musikbranchen egentlig hænger sammen,  og hvad pladeselskaberne egentlig på jagt efter. I en række blogindlæg får I muligheden for at møde nogle af de kursister som gik på Innovative Artist Academy i 2016.

Beskriv kort, hvem er du?


Til daglig er jeg studerende ved Syddansk Universitet i Kolding, hvor jeg til februar er færdig med cand.merc-studiet. En 5-årig akademisk uddannelse, hvor det faglige fokus er på økonomi, strategi og organisations teori. Det er en umiddelbart en uddannelse der ligger langt fra en tilværelse som singer-songwriter.

Alt andet end lige så er det hvad 25-årige Casper Vindbjerg bruger størstedelen af sin fritid på, der altså snart både kan skrive akademiker og musiker på CV’et.

Hvorfor søgte du om en plads på Innovative Artist Academy?


Jeg søgte om at komme med på IAA-kurset for at møde andre ligesindede musikere der drømmer om en karriere i branchen. Inspiration og netværk har været de to største gevinster for mig ved kurset. Når man ikke kommer fra en familie der har opbygget et større netværk inden for musikbranchen, så må man selv opdage det, og det har jeg fået ved at starte på kurset.

Hvad håber du at få ud af kurset?


Først og fremmest drømmer jeg om, at flere danskere skal høre mit musik. Hvem ved, måske er der en mulighed for, at jeg kan gøre det til en levevej. Men mest af alt så elsker jeg bare at spille musik, skrive nye sange og spille dem for folk – og det vil jeg for altid blive ved med uanset om jeg skulle blive direktør for Mærsk eller den nye John Mayer.

Hvilke drømme har du omkring din karriere som musiker/artist?


IAA kurset giver mig redskaberne og idéerne til hvordan jeg kan få min musik ud.

 

Mød Casper og følg med i hans musik karriere 

Drømmer du også om at kunne leve af din musik? Ansøg om en plads på Innovative Artist Academy, og kom tættere på din drøm. 

ANSØG OM EN PLADS HER