21 festivaller, i DK som du bør opleve!

aleksandr popov hTv8aaPziOQ unsplash scaled
 1. Roskilde – Roskilde Festival er en af verdens største musikfestivaler, der finder sted årligt i Roskilde, Danmark. 
 2. Smukfest – Smukfest er Danmarks Smukkeste Festival som ligger i Skanderborg og byens smukke bøgetræer.
 3. Tinderbox – Tinderbox er festivalen som befinder sig i Tusindårsskoven i Odense.
 4. NorthSide – NorthSide er en tre dages fantastisk festival, hvor både verdens største stjerner og nye, lovende kunstnere præsenteres.
 5. GrimFest – Danmarks Grimmeste Festival er en kompakt musikbegivenhed, der finder sted årligt om sommeren på en gård i Skjoldhøjkilen, Brabrand – en forstad til Aarhus.
 6. Wonderfestiwall – Wonderfestiwall er en årlig musikbegivenhed, der afholdes ved Hammershus på Bornholm.
 7. Hansted Live – Den største havefest på Sydfyn med dejlig musik og det gode vejr, alt sammen i hjertet af Svendborg.
 8. Copenhell – Copenhell, grundlagt i 2010, er den største open-air metal festival i Danmark.
 9. Heartland – Heartland forener live-samtaler og moderne kunst med det bedste inden for musik og mad. Heartland er en moderne kulturfestival.
 10. Copenhagen Jazz Festival – Hvert år arrangeres Copenhagen Jazz Festival som en årligt tilbagevendende musikbegivenhed, der hylder jazz i alle dets mangfoldige og overraskende former.
 11. Grøn Koncert – Grøn er en årlig koncert som holdes udendørs med skiftende kunstnere, støttet af Muskelsvindfonden.
 12. Aia Sound – AiaSound er en innovativ tredages festival i København, dedikeret til at skabe uforglemmelige oplevelser og livslange minder for alle gæster.
 13. Jellinge Festival – Jelling Musikfestival henvender sig til dem, der ønsker at fejre fællesskabet, afskaffe nulfejlskulturen og skabe en atmosfære, hvor alle kan slappe af.
 14. Uhørt Festival – UHØRT lægger vægt på den mest innovative musik, der har potentiale til at bryde igennem på den danske musikscene.
 15. Spot Festival – SPOT Festival er en årlig musikbegivenhed og kulturfaglig netværkskonference i Aarhus. Formålet er at fremme dansk og nordisk musik over for både den danske og internationale musikbranche.
 16. Suset – Suset er en musikfestival, hvor fødderne er ved havnebassinet, og solnedgangen folder sig ud på horisonten. Her forenes både gamle og nye venner i fællessang og stammedans, midt i hjertet af Esbjerg.
 17. Nibe Festival – Nibe Festival rangerer som den sjette største musikfestival i Danmark. Festivalen byder på musik fra forskellige genrer, primært pop og rock, og præsenterer omkring 80 koncerter i løbet af begivenheden.
 18. Rock under broen – Rock under broen er en årlig musikfestival i Middelfart, som har fundet sted hvert år siden 1989.
 19. Ringsted Festival – Musik og gastronomi – kærlighed og cocktails – fest og idyl. Ringsted Festival udgør årets fest under trækronerne.
 20. Tønder Festival – Tønder Festival, grundlagt i 1974, er en årlig musikbegivenhed i Tønder. Festivalen finder sted hvert år og har udviklet sig til at blive en af de førende europæiske festivaler inden for både traditionel og moderne folkemusik.
 21. Musik i Lejet – Musik i Lejet er en tredages nonprofit musikfestival, der finder sted i Tisvildeleje midt i juli. Begivenheden byder på en bred vifte af oplevelser, lige fra musik og kunst til kulinariske fornøjelser.