Om os

Hos Innovative Artist Academy brænder vi for at udvikle dine kompetencer og dit netværk i musikbranchen. Noget vi har gjort siden 2009.

Innovative Artist Academy er nordens største forløb for talentfulde artister, bands,  sangskrivere, producere og ligesindende der ønsker at arbejde professionelt med musik. Forløbet har med stor succes etableret sig som en væsentlig spiller i forhold til opkvalificering af den eksisterende musikbranche og som en hjælpende hånd til nye talenter på vej ind i branchen. Vi sammensætter vores forløb, så det er tilpasset vores deltageres profiler og benytter udelukkende professionelle fra branchen som undervisere. Med vores mangeårige erfaring i musikbranchen, har vi tilrettelagt et forløb, der har særligt fokus på de områder og værktøjer, du bør have kendskab til for at kunne begå sig i den danske musikindustri.

Innovative Artist Academy er udviklet af kursusvirksomheden B Group – talent development & consulting, som årligt afholder mere end 60 forskellige kursusforløb i henholdsvis Danmark og Sverige henvendt til både private og erhverv. Vi beskæftiger mere end 30 medarbejdere og har over 200 tilknyttede undervisere på tværs af vores kurser. B Group – talent development & consulting er blandt de førende indenfor kompetenceudvikling i kreative erhverv i norden.

Filosofi & Læring

Det solide netværk, praktisk erfaring og den nyeste viden er i fokus på Innovative Artist Academy.

Musikbranchen er kendt for at være en lukket branche, hvor det solide netværk og et solidt branchekendskab er altafgørende for at skabe sig en karriere. Innovative Artist Academy er derfor blevet skabt med et mål om, at bringe den etablerede branche og fremtidens talenter tættere på hinanden. Derfor er det udelukkende etablerede branchefolk, der underviser vores deltagere – netop for at sikre at netværket udvides og at der bliver sat fokus på de forventninger, som musikbranchen lige nu efterspørger.

Vi sætter niveauet højt og optager et begrænset antal deltagere på vores forløb, så vi kan skabe de bedste rammer for undervisningen, hvor vi sætter fokus på både de faglige og praktiske områder, du bør have kendskab til for at kunne begå dig i den danske musikindustri.

Vi benytter os af læringsteknikker, hvor vi kombinerer teori og praksis mest muligt. Du kommer til at arbejde løsningsorienteret med cases inspireret fra det virkelige liv, som du kan tage direkte videre med i dine fremtidige projekter og arbejdsliv. Vores undervisere kommer med den seneste viden og teori inden for branchen, som giver dig et unikt og afgørende indblik i en ellers lukket branche.

vores undervisere kommer fra

musikbranchens største selskaber.