fbpx

Om os

Innovative Artist Academy er Danmarks største karriereforløb for artister, musikere og sangskrivere – udviklet af den danske virksomhed B Group. Vi brænder vi for at udvikle talenter til kreative brancher. Dette gør vi ved at tilbyde karrierefremmende forløb, hvor mødet mellem etablerede branchefolk og nye talenter i branchen er i højsædet.

Innovative Artist Academy er et ambitiøst karriereforløb målrettet alle, der ønsker at arbejde professionelt med musik. Forløbet har med stor succes etableret sig som en væsentlig spiller i forhold til opkvalificering af den eksisterende musikbranche og som en hjælpende hånd til nye talenter på vej ind i branchen. Vi sætter niveauet højt og optager derfor et begrænset antal artister på vores forløb, så vi kan skabe de bedste rammer for undervisningen. Med vores mangeårige erfaring i musikbranchen, har vi tilrettelagt et forløb, der har særligt fokus på de områder og værktøjer, en artist bør have kendskab til for at kunne begå sig i den danske musikindustri.

Vi har eksisteret siden 2009 og er repræsenteret i både Danmark og Sverige, hvor vi årligt afholder mere end 50 karrierefremmende forløb.

Adresse

Vores hovedkontor er beliggende i Roskilde på Maglekildevej 7. Vi holder dog forløb i både Aarhus og Roskilde, du kan se de respektive adresser under menuen ‘forløb & pris’.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om forløbet, så ring til Martin vores kursusansvarlig for Innovative Artist Academy.

Martin-rund-sorthvid

Martin Rahbek

kundeservice@innovativeacademy.dk

Tlf. nr.: 71 74 74 19