fbpx

Om os

Innovative Artist Academy er Danmarks største karriereforløb for artister, musikere og sangskrivere – udviklet af den danske virksomhed B Group. I B Group brænder vi for at udvikle talenter til flere kreative brancher. Dette gør vi ved at tilbyde karrierefremmende forløb, hvor mødet mellem etablerede branchefolk og nye talenter er i højsædet.

 

B Group har eksisteret siden 2009 og er repræsenteret i både Danmark og Sverige, hvor vi årligt afholder mere end 50 forskellige forløb – eksempelvis tilbyder vi også forløbet Innovative Music Management samt overbygningen Music Business Masterclass.

 

Læs mere om B Group på: www.b-group.dk

Filosofi

Innovative Artist Academy er et ambitiøst karriereforløb målrettet alle, der ønsker at arbejde professionelt med musik. Forløbet har med stor succes etableret sig som en væsentlig spiller i forhold til opkvalificering af den eksisterende musikbranche og som en hjælpende hånd til nye talenter på vej ind i branchen. Vi sætter niveauet højt og optager derfor et begrænset antal artister på vores forløb, så vi kan skabe de bedste rammer for undervisningen. Med vores mangeårige erfaring i musikbranchen, har vi tilrettelagt et forløb, der har særligt fokus på de områder og værktøjer, en artist bør have kendskab til for at kunne begå sig i den danske musikindustri.

Kursusansvarlig

Martin-rund-sorthvid

Martin Rahbek

kundeservice@innovativeacademy.dk

Tlf. nr. til kontoret : 71 74 74 19