fbpx

Om os

Innovative Artist Academy er Danmarks største karriereforløb for artister, musikere og sangskrivere – udviklet af den danske virksomhed B Group. Vi brænder vi for at udvikle talenter til kreative brancher. Dette gør vi ved at tilbyde karrierefremmende forløb, hvor mødet mellem etablerede branchefolk og nye talenter i branchen er i højsædet.

Innovative Artist Academy er et ambitiøst karriereforløb målrettet alle, der ønsker at arbejde professionelt med musik. Forløbet har med stor succes etableret sig som en væsentlig spiller i forhold til opkvalificering af den eksisterende musikbranche og som en hjælpende hånd til nye talenter på vej ind i branchen. Vi sætter niveauet højt og optager derfor et begrænset antal artister på vores forløb, så vi kan skabe de bedste rammer for undervisningen. Med vores mangeårige erfaring i musikbranchen, har vi tilrettelagt et forløb, der har særligt fokus på de områder og værktøjer, en artist bør have kendskab til for at kunne begå sig i den danske musikindustri.

Vi har eksisteret siden 2009 og er repræsenteret i både Danmark og Sverige, hvor vi årligt afholder mere end 50 karrierefremmende forløb.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om forløbet, så ring til Martin vores kursusansvarlig for Innovative Artist Academy.

Martin-rund-sorthvid

Martin Rahbek

kundeservice@innovativeacademy.dk

Tlf. nr.: 71 74 74 19

Adresse

Vores hovedkontor er beliggende i Roskilde på Maglekildevej 7. Vi holder dog forløb i både Aarhus og Roskilde, du kan se de respektive adresser under menuen ‘forløb & pris’.