MUSIC BUSINESS MASTERCLASS

Tilmeldingen lukker 3. december

Der er kun 14 pladser på forløbet

FORLØBET

Klar til at tage din karriere i musikbranchen til næste niveau?

 

Music Business Masterclass er udviklet til dig som ønsker at tage dine kompetencer og din karriere til nye højder. Kurset bygger videre på din grundlæggende viden om musikbranchen, eksempelvis fra vores ‘Innovative Artist Academy’ forløb eller anden relevant erfaringsbaggrund.

 

På masterclassen gennemgår du 5 intensive moduler, bliver undervist af dygtige, etablerede fagfolk fra musikbranchen, arbejder med spændende cases og får mulighed for personlig sparring gennem vores mentorship-program.

* Music Business Masterclass er for dig som har taget vores grundforløb Innovative Artist Academy, eller dig der allerede har erfaring fra musikbranchen eller dig.

Her er dit udbytte

  5 nye intensive moduler med en række nye undervisere direkte fra branchen.
  Længere og mere dybdegående moduler, med mere tid til den enkelte.
  Virksomhedsbesøg hos en spændende organisation i musikbranchen.
  Mentorship-program med personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling.
  Et væsentligt styrket cv, et udvidet netværk, større indblik og viden om branchen samt nye konkrete værktøjer.
Tilmeldingen lukker 3. december

Der er kun 14 pladser på forløbet

Roskilde

  Sted

Maglekildevej 7, Roskilde

  Kursusdage

20. januar (kl. 10-15)
24.februar (kl. 9-13)
16. marts (kl. 9-13)
20. april (kl. 9-13)
4. maj (kl. 9-13)

Sparring & virksomhedsbesøg

Sparringssessioner aftales individuelt
Virksomhedsbesøg finder sted i maj måned

   Music Masterclass Certificering

Den samlede pris er: 7450 kr
eller 18oo kr./md. over 4 måneder fra 1. januar.
Har du deltaget eller deltager du på Innovative Artist Academy er din samlede pris: 6250 kr.
eller 1500 kr/md. over 4 måneder fra 1. januar

Sådan er forløbet opbygget

A&R Processen og product management

Dette modul vil give dig en indgående indsigt i A&R-processen og i arbejdet med en artist eller et musikprodukt. Vi ser på hvordan man kan skabe de bedst mulige forudsætninger for at få succes med sin artist eller sit produkt, og du lærer derudover at skabe din egen product management-strategi.

Sparring (Session 1 - opstart)

Vores sparringssessioner er tilrettelagt således, at du kan sparre med en brancheprofessionel omkring det du måtte ønske. Det kan være karriererådgivning, rådgivning omkring konkrete projekter eller andet. Vores tidligere deltagere har brugt rådgivningen til mange forskellige aspekter, som har hjulpet dem videre med deres karriere.

Liveindustrien

I dette modul ser vi nærmere på liveindustrien og dens afgørende betydning for musikbranchen. Du vil få svar på spørgsmål som: Hvilke synergier opstår der mellem bookingbureauer, festivaler og spillesteder, og hvordan ser økonomien og de forskellige aftaleforhold i liveindustrien ud?

Online Music Marketing: Kampagne strategier, Social Media & Digital Bevisthed

I dette modul øges din digitale forståelse, og du vil lære hvordan du kan skabe unik synlighed for dit produkt online. Vi ser på de seneste trends inden for den digitale udvikling, og på hvilke strategier som kan bringe dig forrest i køen, når du skal markedsføre et musikprodukt.
Vi retter et skarpt blik på de nyeste redskaber og fremadstormende teknologier inden for de sociale medier, og vi dykker ned i allerede eksisterende cases og ser på deres styrker og udfordringer. Du lærer desuden at udvikle din egen kampagnestrategi.

Sparring (Session 2 - midtvejs)

Vores sparringssessioner er tilrettelagt således, at du kan sparre med en brancheprofessionel omkring det du måtte ønske. Det kan være karriererådgivning, rådgivning omkring konkrete projekter eller andet. Vores tidligere deltagere har brugt rådgivningen til mange forskellige aspekter, som har hjulpet dem videre med deres karriere.

Management & artistudvikling

I dette modul vil du lære hvilke aspekter som er helt essentielle i arbejdet som manager, og du vil få et indgående kendskab til en managers arbejdsrolle i forhold til en artist eller et musikprodukt. Du lærer desuden hvordan man kan skabe en succesfuld, langsigtet strategi omkring en artist.

Music Publishing & Licensering

Musik bruges i vidt forskellige sammenhænge lige fra film, tv, web, radio til noget helt femte. Men hvad vil det sige at licensere musik? Hvilken rolle spiller publishing-selskaberne i musikbranchen? og hvordan ser de typiske aftaler for dette ud? Disse er blot nogle af de spørgsmål vi forsøger at besvare i dette modul.

Sparring (Session 3 - afsluttende)

Vores sparringssessioner er tilrettelagt således, at du kan sparre med en brancheprofessionel omkring det du måtte ønske. Det kan være karriererådgivning, rådgivning omkring konkrete projekter eller andet. Vores tidligere deltagere har brugt rådgivningen til mange forskellige aspekter, som har hjulpet dem videre med deres karriere.

Virksomhedsbesøg

Med vores virksomhedsbesøg tager vi ud og besøger en virksomhed i musikbranchen. Med henblik på at se hvordan de arbejder, få et indblik deres organisation og evt. problemstillinger de berører. Og så er det selvfølgelig en mulighed for at knytte netværk.

Mentorship-program

Hos Innovative Artist Academy har vi dedikeret os til at støtte og udvikle dygtige folk i musikbranchen som dig. Derfor har vi skabt et unikt mentorship-program som en del af din masterclass.

 

Vores mentorship-program er en intensiv sparring undervejs på din masterclass med en professionel, hvor du får mulighed for at fordybe dig i det du ønsker. I de fastsatte sessioner vil din mentor arbejde tæt sammen med dig, hjælpe dig med at sætte mål og udvikle en individuel plan for din karriere. Uanset om du har brug for karriererådgivning, hjælp til konkrete projekter eller andet, er vores masterclass med mentorship-program en enestående mulighed. 

Virksomhedsbesøg

Som en del af Music Business Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkluderer et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde.

 

Tidligere har vi blandt andet besøgt Universal Music, RedBull Music, The Bank, Glass Management, og mange andre førende aktører i musikbranchen. Virksomhedsbesøgene har styrket deltagernes forståelse for branchen, åbnet døren til spændende karrieremuligheder og udvidet deres netværk i branchen.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.

Skal man have et projekt for at deltage?

Nej det skal du ikke. Du behøver ikke komme med et konkret projekt for at deltage på forløbet.

Hvordan foregår mentorordningen?

Du vil møde din mentor på forløbet gennem 3 personlige sessions á ca. 20 min pr gang. Her sparrer mentoren med dig omkring din vej ind i branchen, hvad enten du er artist, manager eller noget andet. Ligeledes kan der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger eller eventuelle projekter du er i gang med. Uanset hvad, så handler mentorordning om at skabe de bedste forudsætninger for dine ambitioner.

Hvordan foregår virksomhedsbesøget og hvad er formålet?

Idéen bag virksomhedsbesøget er at vi skal møde branchen derude hvor tingene forgår. Blive introduceret til en konkret virksomhed, netværke og høre omkring deres take på branchen. Det er en oplagt mulighed for at kigge ned i maskinrummet. Vi har besøgt en lang række forskellige virksomheder i branchen og besøgene foregår typisk en hverdag.

Hvad mere får jeg ud af at deltage, nu hvor jeg har taget grundforløbet?

Grundforløbet har givet dig nogle generelle forudsætninger for forståelse af branchen og dens sammenhængskraft. På vores masterclass går vi meget mere i dybden med konkrete emner, vi løfter simpelthen niveauet yderligere, så du står så stærkt som muligt i branchen. Du får helt nye kontakter, et stærkere cv, en plan for din videre karriere og værktøjer til at skabe vejen foran dig.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for dig med erfaring fra musikbranchen eller tidligere/nuværende deltagelse på Innovative Artist Academy eller Innovative Music Management.

Hvorfor er der kun 14 pladser?

Vi ønsker at sikre at der er nok tid til at vi kan gå i dybden med den enkelte, så du får det maksimale udbytte af forløbet. Vi ved at dem som kommer igennem vores masterclass, har rigtig gode forudsætninger for en fremtid i branchen, dette skyldes bl.a. at vi har mere fokus på den enkelte.

Er der nogle eksamen på Masterclassen?

Nej, der afholdes ingen eksamen på Masterclassen.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har gjort det nemt og bekvemt, så det ikke er en dyr udskrivning at deltage på forløbet. Du betaler således kun 250 kr. når du reserverer din plads, det beløb fratrækkes den samlede pris. Det resterende beløb deles op over 4 måneder. Du kan se hvornår ratebetalingen begynder i boksen under tilmelding.

Tidligere deltagere

giver forløbet 4.7 á 5

5 stjerner e1696329984420

Artist 1
Music 2 1 1
Artist 2
IMG 4888 2

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Julie Brangstrup

+45 71 74 74 19
kundeservice@innovativemusic.dk
Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

+45 71 74 74 19