bodega 2 e1476891881872

INTERVIEW: HVOR ER KASPER NU?

28-årige Kasper Tørnstrøm (alias Fresco) bor egentlig i Rønne, men bruger det meste af sin tid i København. Til dagligt lever han blandt andet af sin musik, og i dette interview fortæller han om, hvad der er sket med hans karriere, siden hans deltagelse på Innovative Artist Academy i foråret 2015.

Hvad er der sket for dig som artist, under/efter din deltagelse på Innovative Artist Academy?


Som artist har jeg udviklet mig enormt meget via Innovative Artist Academy. Jeg startede faktisk på kurset med henblik på min freestylekarriere, men det fik mig i stedet til at indse, at min fætter og jeg havde et godt projekt kørende(Dingo&Fresco), der havde potentiale til at blive noget stort. Dette realiserede jeg igennem Innovative Artist Academy. Jeg fik rigtig gode ideer, som alle sammen bar frugt, og som ikke var kommet uden dette kursus. I starten var jeg skeptisk overfor det, da jeg ikke mente, at man kunne skabe en opskrift på god musik eller en karriere. Men efterhånden som jeg gav det en chance, indså jeg, at de mennesker der underviste til dels gav mig ret i min bekymring, men samtidig viste og beskrev perioder, hvor det hele kunne virke som lort – og hvordan man så vender skuden og hvad der virker.

Hvordan ser fremtiden ud for dig? Har du allerede nu nogle fastlagte fremtidplaner i forbindelse med din musikkarriere?


Nu er min fætter og jeg højt placeret på populærlisten på Karrierekanonen, skal varme op for Twista og har skabt en gylden mellemvej, der ikke er brugt før. Musikken er som sådan hørt før, men ikke på samme måde. Vi har tematiseret det indenfor bodega-genren, og har planlagt en bodega-tour, udviklet en bodega app og et tæt samarbejde med mange lokale bodegaer samt kontakt til Tuborgs bodega-bus. Fremtiden ser lys ud, og med gode chancer for evt. pladekontrakt, da vi har etableret et godt netværk.

Har du i forbindelse med din egen eller andres musikkarriere arbejdet med redskaber og/eller netværket fra Innovative Artist Academy?


I forbindelse med min egen karriere har jeg brugt min egen rimelig innovative måde at tænke på, men klart også fået inspiration og ideer fra Innovative Artist Academy. Jeg bruger det meget i min planlægning, og fik vildt meget ud af den afsluttende sparring med en professionel, som tog sig tid til at lytte, fortælle og give gode råd.

Læs mere om Frescos projekt med hans fætter her.