Katrine Trampedach

Interview med Katrine Trampedach

Foto: Privat

Hvis man er nysgerrig efter, hvad vores skønne kursister har af drømme i musikbranchen, så er det her muligt at lære Katrine Trampedach og hendes vej i musikbranchen at kende. Katrine har gang i spændende projekter og vil helt klart inspirere flere til en fremtid i musikbranchen.

1. Hvor længe har du været interesseret i musikbranchen?

Sang og musik har altid haft en vigtig rolle i mit liv, og siden mine tidlige teenageår har sangskrivning også fyldt en stor del i min musiske interesse. Denne voksende interesse gjorde, at jeg i 2020 startede på Den Rytmiske Højskole, som for alvor satte gang i min seriøsitet omkring min musik.

2. Hvad motiverede dig til at ansøge om en plads på Innovative Artist Academy?

Jeg har selv stået for at booke og tilrettelægge mine koncerter, hvilket har givet mig en stor bevidsthed omkring hvor meget arbejde, der ligger i at skabe et navn for sig selv. Selvom jeg primært ser mig selv som artist, så synes jeg det er virkelig vigtigt, at man som musikeren bag også sætter sig ind i alt det mindre kreative, der ligger bag en musikudgivelse eller koncert. Jeg var nået til et punkt hvor jeg havde brug for at suge mere viden til mig og egentlig også sikre mig, at jeg ikke bliver røvrendt af nogle lidt for kloge hoveder. 😉

3. Har du gang i nogle projekter inden for branchen?

Jeg har gennem det sidste år fået etableret ‘Katrine Trampedach’ som artist og har sammen med mit band, bestående af 6 instrumentalister, spillet koncerter rundt i hele landet. Jeg, Katrine Trampedach, er artisten af samme navn, som har en lyd og et tekstunivers, som ikke er repræsenteret på den danske musikscene. Dette vil jeg gerne lave om på, da unge kvindelige kunstnere, som sætter fokus på sexisme og pres på unge, både er relevante og nødvendige.

4. Har du nogle mål med deltagelsen på Innovative Artist Academy, hvilke? Og har du et drømmejob i branchen?

Allerede efter bare et modul har jeg taget metoder med hjem som jeg helt klart kommer til at drage brug af. Drømmen for mig er at stå på de store festivalscener og høre publikum synge med på mine sange!

5. Hvem inspirerer dig til at være en del af denne branche?

Det inspirerer mig at møde andre med samme ambitioner som jeg, der, ligesom jeg, stadig ikke er nået til tops. Den måde man som upcoming artist kan dele frustrationerne omkring hvor svært det er både at ville være populær, samt være tro mod sig selv i den musik man laver.

Bonus spørgsmål

6. Hvor kan vi følge dine projekter og videre karriere?


Jeg udgiver pt. mine sange på min SoundCloud profil (https://soundcloud.com/trampedach-814155777). Her ligger der både live-sessions og band-demoer, der helt klart er et lyt værd! Anbefaler også at man følger med på min instagram,@katrinetrampe, da det er her jeg opdaterer når der er koncerter og nye udgivelser.