Jonas Laursen Tidligere kursist 08 10 e1446722136192

Jonezy: “Dine mål bliver mere håndgribelige”

Hør hvordan tidligere kursist på Innovative Artist Academy, Jonas Laursen, oplevede forløbet, og hvad han tog med sig hjem.

Hvad var din motivation for at deltage i Innovative Artist Academy?


Jeg drømmer om en karriere i musikbranchen, hvor jeg som artist har mulighed for at komme med mit kreative output i form af enten at skrive sange, optræde eller producere. Derfor var min motivation for at deltage i Innovative Artist Academy en vigtig retningslinje, hvor man får tilbudt guldnoter, inspirerende oplæg fra dygtige undervisere samt en individuel plan for dig som artist, og hvordan du kan komme videre efter kurset. Dine mål bliver mere håndgribelige.

Opnåede du redskaber og viden gennem kursets forløb, som du i dag gør brug af?


Ja – især læren om, hvordan man som artist skal se sit kreative output som et brand eller et produkt, og hvad der ligger i ens kunstneriske DNA. Her viden om, hvem er jeg i forhold til de andre brands i musikbranchen, og hvordan jeg kan tænke innovativt og skabe noget, der gør mit arbejde unikt og inspirerende for andre.

Er der sket en udvikling for dig som artist, siden din deltagelse på Innovative Artist Academy?


Jeg har skrevet under på en pladekontrakt og har en udgivelse at se frem til i nærmeste fremtid. Kurset har givet mig et stærkt netværk, og givet mig anledning til at møde dygtige musikere, producere, branchefolk m.m. Uden deltagelse på Innovative Artist Academy var disse muligheder nok ikke mulige, så jeg er taknemmelig, og ser frem til at skabe mere musik og videreudvikle mit brand.