fbpx

Om os

Innovative Artist Academy er danmarks største forløb for artister, musikere og sangskrivere, hvor du bliver undervist af professionelle fra hele branchen. Forløbet er henvendt til personer som ønsker at udvide deres kompetencer inden for musikbranchen og styrke netværket.

Innovative Artist Academy er udviklet af konsulentvirksomheden B Group som har eksisteret siden 2009. B Group er en dansk virksomhed som er repræsenteret i både Danmark og Sverige.

Filosofi

Innovative Artist Academy er et ambitiøst karriereforløb målrettet personer, som ønsker at arbejde professionelt med musik. Forløbet har med succes etableret sig som en væsentligt spiller i forhold til opkvalificering af den eksisterende musikbranche og til at hjælpe nye talenter på rette vej ind i branchen. Vi sætter niveauet højt, og optager derfor et begrænset antal artister på vores forløb, så vi kan skabe de bedste rammer for undervisningen. Med vores mangeårige erfaring i musikbranchen har vi tilrettelagt et forløb, som har særligt fokus på de områder en professionel artist bør have kendskab til for at kunne begå sig i musikbranchen.

Kursusansvarlig

Ditte Nebeling
Kursusansvarlig
kundeservice@innovativeevent.dk
tlf. nr. 71 74 74 19