Vi har samlet eliten i musikbranchen.

“Jeg ser et væsentligt behov for, at nye artister dygtiggør sig indenfor flere aspekter end blot det musiske. I mit daglige arbejde er timing, planlægning og den røde tråd afgørende for en artists succes. Innovative Artist Academy er en oplagt mulighed for at tilrettelægge sit karriereforløb.”
– Simon M. Sørensen, B Group & Universal Music
Nedenstående undervisere er nogle af dem, som deler ud af deres brede viden og erfaring fra branchen på vores forløb.
rasmus1

Rasmus Søby Andersen

Referencer: Copenhagen Music, PDH Music

Rasmus Søby Andersen har fra 2006-2012 været en del af det danske elektrorock-band Ginger Ninja, og har sidenhen været ansat hos et af Danmarks største booking-bureauer PDH Music, som repræsenterer navne som Mads Langer, Tim Christensen, Marie Key, Julias Moon, Vinnie Who, L.I.G.A. m.f

Rasmus startede sin musikalske løbebane på Mymusic.dk, hvor han i 2002 spillede i For Evigt Pasha, sammen med Jens Skov og Troels Abrahamsen (Veto) og Virk Stenbæk Kristensen (Birk Storm).

I dag sidder han som agent og manager hos Copenhagen Music, hvor han arbejder med artister som Ida Corr, Joey Moe, L.I.G.A, Julias Moon og Vild Smith.

50210540_10155956723212918_3380793694708826112_n

Simon Mark Sørensen

Referencer: B Group, Universal Music, Roskilde Festival

Simon Mark Sørensen har en baggrund hos Universal Music Denmark, som huser artister som Shaka Loveless, Wafande, Rihanna, James Bay og mange flere. Her har han arbejdet med A&R og Product Management, hvor han var involveret i en lang række musikudgivelser fra selskabets helt store danske artister.

Simon er i dag multi-iværksætter og manden bag det danske konglomerat B Group, som er en succesfuld virksomhed, der primært beskæftiger sig inden for de kreative industrier. Virksomheden samarbejder med en lang række af de største aktører inden for musikbranchen, heriblandt SmukFest, Northside, Tinderbox, Roskilde Festival, Sony Music & Universal Music.

Simon har en BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium.

mette1

Mette Wiene Zähringer

Referencer: Iceberg Music Group, DMFF

Mette Zähringer er Label, Publishing & Marketing Manager hos Iceberg Music Group – et skandinavisk indie-selskab som hovedsagligt opererer på det internationale marked.

Hun arbejder til dagligt med at placere musik i reklamer, TV-serier og film, og Iceberg Music Group står bag over 800 egne masters præsenteret i både trailere, film og videospil. Iceberg Music Group har ligeledes fostret talenter som Dúné og The Blue Van.

Mette er også medlem af bestyrelsen hos DMFF, brancheforeningen for de professionelle danske musikforlæggere.

AFH

Anders Fredslund-Hansen

Referencer: Artpeople Music Publishing, Universal Music, TheArrangement

Anders Fredslund-Hansen har gennem de sidste 11 år drevet Good Song/Universal Music Publishing Danmark, hvor han har udviklet sangskrivere og artister til både ind- og udland. Anders har blandt andet arbejdet med Mads Langer, Rasmus Walter, Alphabeat, Aura, Sanne Salomonsen, Kashmir og mange flere.

Han har tidligere været CEO hos Artpeople Music Publishing og har tidligere været A&R på både BMG, Sony Music & Universal Music. I 2018 stiftede han TheArrangement, der beskæftiger sig med Publishing, management, music consulting, label and studios.

Han har desuden vundet det internationale Melodi Grand Prix i 2013 med Emmelie de Forest og sangen ”Only Teardrops”.  For tiden er han ved at udvikle en række nye sangskrivere og artister, hvor han fokuserer på dansksprogede artister og sangskrivere eller nogen med klart internationalt potentiale.

13692845_1219291898114958_3269135527244712288_o

Anna Bell

Referencer: TG Publishing & Management

Anna Bell er signet på TG Publishing & Management som sangskriver og udgav sit første album på et lille Indielabel i Los Angeles i 2008. Flere af hendes sange har medvirket i kortfilm, reklamer og TV serier som “Baronessen flytter ind” &  “Danmarks næste Topmodel”.

Siden da har hun turneret i Californien, Texas og Tennessee med jævne mellemrum, spillet over 100 koncerter i Danmark, og i 2012 var hun én af de 5 heldige sangskrivere, der blev optaget på det Jyske Musikkonservatoriums helt nye Sangskriverlinie.

Hendes debutalbum ‘The Sessions’ udkom på Target Group, og blev allerede samme dag som udgivelsen udvalgt som ‘Ugens Album’ på P4, og medførte senere en publishingkontrakt, som har holdt hende travlt beskæftiget siden da med sessions og camps.

Bo portræt

Bo Andersen

Referencer: SKANDINAVIAN

Bo Andersen er ejer og partner i SKANDINAVIAN, et 100% uafhængigt booking- og management-bureau, der huser artister som MØ, Rasmus Walter, tv-2, De Eneste To, Turboweekend og mange flere.

Bo har fungeret som manager for tv-2 i over 30 år, samt været artistrådgiver for blandt andre Poul Krebs, Michael Falch, Kira Skov og Steffen Brandt. Bo har desuden været bookingagent siden 1982 og er en af branchens mest solide profiler.

cille1

Cille Veje

Referencer: VEGA, Very, Cover

Cille Veje er uddannet cand.mag. i oplevelsesøkonomi og ejer af Cille Veje Oplevelsesdesign – et kreativt bureau med fokus på musikken. Her beskæftiger hun sig med alt fra PR til booking, undervisning og ide & konceptudvikling.

Cille er fast booker på VEGA og laver PR for acts som Suspekt, Dúné, Stine Bramsen, Anne Linnet, Scarlet Pleasure mfl. Derudover har hun udviklet projekter til en varieret skare af klienter – blandt andet Belvedere Vodka, Moet, DIESEL, Ford, Train og Eurovision – og underviser på alt fra Det Jyske Musikkonservatorium til KEA og Aarhus Universitet.

linus1

Linus Ditzel

Referencer: Donkey Sound, Musicall Management, Okay Funky

Linus Ditzel er uddannet i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium. Til daglig arbejder han med Management hos Musicall, som huser artister som Wafande, Pharfar, Emil Stabil og Kaka.

Linus arbejder også med A&R og Radio Promotion hos Donkey Sound, som producerer for blandt andre Shaka Loveless, Wafande og Fresh-I og har tidligere været manager hos det københavnske dubstep pladeselskab Wobble Trouble. Derudover er han producer for Okay Funky.

anne sofie

Anne Sofie Jeremiassen 

Referencer: ArtPeople Music, Universal Music

Anne Sofie har været direktør for ArtPeople Music, som arbejder med danske artister i ind- og udland. ArtPeople Music er et af de førende uafhængige pladeselskaber i Danmark.

Anne Sofie har mange års erfaring med at arbejde på pladeselskaber, og har blandt andet arbejdet for Universal Music samt Fake Diamond. Hun er uddannet fra Music Management linien på Rytmisk Musikkonservatorium.

Hun arbejder for Universal Music Group som Head Of Virgin Music i Danmark

mortenelley2010

Morten Elley

Referencer: Birdseye Agency, Skandinavian CPH, SPOT Festival

Morten Elley er administerende direktør og ejer af SKANDINAVIAN CPH, et 100% uafhængigt booking- og management selskab som huser artister som Mø, Brandt&Dickow, Pede B og Rasmus Walter.

Morten er uddannet i Music Management fra Aarhus Musikkonservatorium og har en baggrund som booker for SPOT Festival.

Udover sit virke som adm. direktør er han selv booking agent for bl.a. De Eneste To, Lucy Love,When Saints Go Machine, Veto, & Turboweekend

Ib Valentin 2

Ib Valentin

Referencer: Train, SPOT Festival, Aarhus Jazz Festival

Ib Valentin sidder som musikbooker på spillestedet Train i Aarhus – et af landets største spillesteder med en bred international musikprofil og scene, hvor verdensnavne præsenteres side om side med artister af mere smal og nichepræget karakter.

Ib Valentin har været musikbooker i Aarhus i 25 år og har lavet arrangementer for bla.: Husets Musikteater, SPOT Festival, Kosmopolitan, Aarhus Jazz Festival, Kulturhus Aarhus, Ridehuset, Univers (Aarhus Festuge), Tivoli Friheden, Aarhus Kommune, Aarhus Congress Center og Train.

rasmus

Rasmus Hamann

Referencer: Knowtheirname, Uagency, Akkurator

Rasmus Hamann står bag Knowtheirname, et kreativt bureau som arbejder professionelt med musikbranding og markedsføring. Fra de to afdelinger i Aarhus og Hamborg arbejder bureauet med at udvikle kampagner og strategier, der skaber mere værdi og forretning for små såvel som store brands – altid med fokus på strategiske partnerskaber med musikbranchen.

Virksomhedens referencer tæller blandt andet SPOT Festival, Music Against Drugs, Hummel, Selected, Only, Jack & Jones med flere.

hannah

Hannah Schneider

Referencer: Artist hos Mermaid Records

Hannah Schneider er uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2008 og har siden da markeret sig på både den danske og udenlandske musikscene. Hun har udgivet tre album hos Sony Musics sublabel Mermaid Records og været nomineret til flere prominente musikpriser – blandt andet tre GAFFA-priser i 2012 og 2014, og to Zulu-priser i kategorierne “Årets Nye Navn” og “Årets Sangerinde”.

Hannah har spillet på venues som SPOT Festival, VEGA, CMJ Festival i New York og DR Koncerthuset, og så har hun været support på Marie Keys turné med 18 udsolgte koncerter.

anders

Anders Wind

Referencer: 3rd Tsnunami Agency, Spillestedet Stengade

Anders Wind er booking agent og promoter hos 3rd Tsunami Agency, som huser artister som L.O.C, Volbeat og Förtress. Derudover er Anders medindehaver af Pladebiksen43 og har tidligere været skribent og webredaktør på Metalzone.dk.

Anders har tidligere arbejdet for bookingbureauet Evil Beauty Agency, som har repræsenteret artister som Jøden, Ataf, Suspekt og Xzibit.

johnmusicall

John Madsen

Referencer: Förtress, Musicall Management, 3rd Tsunami

John Madsen er tidligere manager og bassist i heavy-rockbandet Förtress, som er signet på Warner Music Denmark og 3rd Tsunami Booking Agency. Han har været head of booking hos Musicall Booking og agent hos 3rd Tsunami.

John driver nu sit eget talent agency – Sort Magi. Sort Magi repræsenterer artister som Emil Stabil, Pattesutter og ORM

Jesper

Jesper Skibsby

Referencer: WARM, MusicDNA, Fandango Music, DUP

Jesper Skibsby begyndte sin karriere i musikbranchen i 2009 som artist og tour manager i Zoo Production, hvor han blandt andet beskæftigede sig med artister som Morten Breum og Joey Moe.

I 2010 startede han sit eget managementbureau Fandango Music, hvor han arbejdede med at eksportere elektronisk musik fra danske producere. Blandt udvalgte artister kan nævnes KANT, Volmer, Kasúal og Few Wolves, hvorfra der er blevet placeret udgivelser på udenlandske pladeselskaber som Kittball, Armada, Great Stuff og Nurvous Records.

Jesper har tidligere været ansat som Artist & Product Manager hos RE:A:CH, hvor han håndterede L.I.G.A, Anti Social Media, Jaleesa Johnson og Bo Evers. I 2015 etablerede han det første danske artist- og label-service We Make Noisei, i dag er han stifter og ejer af radio- og airplay-monitoren WARM.

Thomas-Heartbeat2012-e1447081698573

Thomas Bredahl

Referencer: Heartbeat Management, Volbeat, Gob Squad

Thomas Bredahl er partner i music management-bureauet Heartbeat Management og repræsenterer Go Go Berlin, Lydmor, Bon Homme og Xolo Island.

Han har tidligere været professionel musiker i Volbeat og Gob Squad, og har spillet omkring 750 koncerter. Thomas er cand.soc. i erhvervsøkonomi og psykologi og underviser både på Via Design og Det Jyske Musikkonservatium
anne

Ane Halborg-Møller

Referencer: Shine Music, Target Records, Tigerspring

Sammen med Las Thomsen ejer Ane Marie Halborg-Møller Shine Music, som arbejder med promotion, management og konsultation på det danske musikmarked.

Ane har arbejdet med management i over 10 år, blandt andet for navne som I Got You On Tape, Kira Skov, Ane Trolle m.fl. Sideløbende har hun haft en karriere som Product Manager og A&R på henholdsvis Tigerspring Records og Target Records

Hos Shine har Ana arbejdet med en masse spændende kunstnere som fx LIGA, Thomas Buttenschøn, Raske Penge, The Savage, Eaggerstunn, med festivaler som P6 beat Rocker og Rosenborg Live og med pladeselskaber fra Universal og Warner til VUF Records og Medley Studios.

MagnusGrilstad1

Magnus Grilstad

Referencer: Wonderwhy Music Company, Heimatt

Magnus Grilstad er til daglig Head of Booking hos Wonderwhy Music Company, som han startede i 2011. Sidan da har firmaet vokset sig op til at arrangere over 160 koncerter årligt, mens de hele tiden udvikler nye koncertkoncepter, som de afholder i København. Wonderwhy booker også koncerter for nye, spændende artister i det danske vækstlag – blandt andre Skalkeskjul og October Dance.

Magnus er også selv udøvende musiker i indie-folk bandet Heimatt, som er signet på Playground Music og har spillet tæt på 100 koncerter i Danmark og udlandet, heriblandt Roskilde Festival, SPOT og Smukfest.

mortenh

Morten Hjort

Referencer: Universal Music Denmark, Copenhagen Records

Morten Hjort har etableret sig som en af de skarpeste inden for innovation i musikbranchen, og har blandt andet skabt den succesfulde musikplatform musik.dk. Morten arbejder til daglig hos Universal Music Denmark i stillingen som Head of Innovation.

Morten har en BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) og har tidligere været ansat hos Copenhagen Records som Digital Media Manager samt været en aktiv foredragsholder og underviser på blandt andet RMC.

IMG_7764

Jens Karlsson

Referencer: SKANDINAVIAN, Knowtheirname, NorthSide

Jens Karlsson arbejder for bookingbureauet Skandinavian. Han har tidligere arbejdet som Social Media Manager i virksomheden Knowtheirname ApS og været en fast del af marketingteamet, der arbejder med musikbranding. Han kommer med en baggrund inden for multimediedesign og informationsvidenskab og har desuden en bred praktisk erfaring inden for musikbranchen.

De seneste 4 år har Jens været ansat som frivilligkoordinator hos Northside og Tinderbox, men er i dag en aktiv del af bestyrelsen ved Royal Metal Fest samt ved Aarhus Vocal Festival.

I sin fritid har Jens arbejdet med flere forskellige projekter – bl.a. kan nævnes videoprojektet Mellow Sessions, som på få år fik produceret i alt 33 live-sessions med upcoming musikere. I oktober 2015 startede han som manager for dødsmetalbandet BAEST, og siden debuten i april 2016 har bandet spillet snart 20 koncerter fordelt på flere af landets største scener og på meget kort tid markeret sig som et fremadstormende metalband.

HHLoc2mikkel

Mikkel Wad Larsen

Referencer: 3rd Tsunami Agency, Helhorse, Vega
Gennem en årrække har Mikkel nydt at kunne være på begge sider af skrivebordet og kan efterhånden bryste sig af 15 års erfaring som musiker og professionel booker. Han har således været frontmanden i et af Danmarks største hardrock-bands, Helhorse, som har turneret Europa flittigt og spillet store events som support til AC/DC, Slayer, Copenhell, Roskilde Festival og meget mere.
Udover musikervirket har Mikkel også været meget aktiv på spillestedsfronten.
Således startede han klubben BETA på Amager og fungerede som kunsternerisk leder af den, samt co-booker for Amager Bio. I 2016 skiftede han stilling og var indtil oktober 2017 Head Of Booking på Danmarks største spillested, VEGA.
I dag er han Production Manager & Head of Artist Development hos bookingbureauet 3rd Tsunami Agency.

Mikkel har også været aktiv for Roskilde Festivals booking-grupper, Copenhell & Stengade, og så har han en BA i Music Management fra Rytmisk Konservatorium.

Ole-Nørup sh

Ole Nørup

Referencer: The Bank, The Artist, We Do Management

Ole Nørup er en af stifterne af det uafhængige nordiske full-service musikselskab, The Bank, som er repræsenteret med kontorer og studier i både København og Stockholm. Ligeledes ventes firmaet at åbne i Oslo og Helsinki inden for nærmeste fremtid. The Bank opererer inden for management, publishing, booking og musikudgivelse, og i deres arbejde med artister kommer de både omkring artist-coaching, strategi, product development og A&R.

Ole Nørup arbejder ved siden af sit arbejde med at udvikle og udvide The Bank med navne som The Minds Of 99 og SAVEUS. Han har i de sidste mange år arbejdet som manager og pladeselskabsmand for nogle af de største nye danske artister. Han er uddannet på Music Management i København og stiftede allerede under uddannelsen sit første firma We Do Management, som efter tre år blev til det, der i dag er grundstenen i The Bank. Udover at tælle navne som Karl William og The Minds Of 99, stod We Do Management også for udviklingen af pladeselskabet CHEFF Records, der husede navne som KIDD, TopGunn og Klumben.

The Bank arbejder nu med bl.a. Hugo Helmig, The Minds Of 99, Nephew, SAVEUS, Emil Falk, Caroline Henderson, Alphabeat og Fool.

16667584_10154425858786491_1876536573_o

Thomas Lassen

Referencer: Skandinavian, Strange Ears, Kill beat….repeat

Thomas Lassen har tidligere været booking agent hos Skandinavian, et uafhængigt booking- og management-bureau. Skandinavian huser artister som BRANDT&DICKOW, Lars H.U.G, Pernille Rosendahl og Poul Krebs.

Sideløbende er han ejer af Hide & Seek, et Aarhus-baseret managementbureau som fokuserer på at arbejde strategisk med upcoming artister. Ligeledes har han stiftet  Kill beat…. repeat der beskæftiger sig med music managment og agerer som booking agency.

Udover at være uddannet markedsføringsøkonom med speciale i oplevelsesøkonomi, så har Thomas også en BA i Music Management fra det Jyske Musikkonservatorium og er selv udøvende musiker.

Processed with VSCO with b1 preset

Mie Falkenstrøm

Referencer: Universal Music, Rytmisk Musikkonservatorium

Mie Falkenstrøm har arbejdet som Social Media Manager hos Universal Music Danmark, hvor hun var ansvarlig for deres egne kanaler såvel som at arbejde med artister som bl.a. Hjalmer, Wafande, Lakserytteren og Shaka Loveless.

I dag underviser Mia på Rytmisk Musikkonservatorium i Marketing & Communication.

Mie har en baggrund fra bureau, og har arbejdet med sociale medier gennem flere år. Mie har en kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet København, og underviser også gennem virksomheden Kaas & Mulvad, hvor hun bl.a. har undervist hos DR.

jim2015

Jim Q. Holm

Referencer: Spillestedet Stengade, Merger Management

Jim Q. Holm er manager og ejer af Merger Management, som arbejder med kunstnerne Jacob Bellens og Murder. Merger Management har tidligere udført coaching, rådgivning og booking hos blandt andet Sony Music og Reeperbahn Festival.

Jim har arbejdet i musikbranchen i over 25 år og har fungeret som booking agent, A&R og projektkoordinator. Allerede i sine tidlige år har han været med til at udvikle bands og kunstnere som Mew, Rhonda Harris, Nikolaj Nørlund og 18th Dye gennem sit arbejde hos Cloudland Records, Monoland og Exlibris.

Til daglig sidder han også som venue manager hos Spillestedet Stengade i København.

SF 2016

Stefan Facius

Referencer: Heartbeat Management, Copenhagen Music

Stefan er partner i Heartbeat Management, hvor han er manager for bl.a. Carpark North, Jacob Dinesen og Go Go Berlin.

Stefan har derudover arbejdet som booking agent i 12 år og har derfor stor erfaring inden for turnéaktivitet i ind- og udland. Heartbeat Management arbejder primært med artister med internationalt potentiale og samarbejder med labels, agenturer, managements og publicister over hele kloden.

Stefan har igennem årene arbejdet med en lang række forskellige etablerede danske artister (Lukas Graham, Alphabeat, Infernal m.fl) og været ansat i bookingbureauerne MN Music, Recart Music & Copenhagen Music indtil det selvstændige liv blev en realitet i september 2012.

1009884_10151952404743368_1086051147_n

Thomas Stengaard

Referencer: Budde Music

Sangskriver og producer Thomas Stengaard har mange succesfulde numre på CV’et. Du kender måske ikke navnet Thomas Stengaard, men du har højst sandsynligt hørt numre som ”Only Teardrops”, Eurovision-vinderen fra 2013, ”Vi To Datid Nu” fra unge Cisilia og Carpark Norths ”Renegade” – for blot at nævne et par af de hits, som Stengaard har været med til at kreere.

Thomas har spillet guitar, siden han var helt lille, og fra 2007 til 2010 var han den ene halvdel af The Benefits, som blev signet på Universal i USA, og blandt andet varmede op for Rihanna, Kelly Clarkson og Whitney Houston. Men nu er det sangskriver- og producerrollen, som fylder hans hverdag.

peter 2

Peter Bek

Referencer: Universal Music, DTD Concerts, Zack’s TALENT

Peter Bek har været en del af branchen siden 1993 og har en bred erfaring i hvordan branchen fungerer, både indefra og “ude” i markedet blandt forbrugerne. Til dagligt arbejder han som marketingkonsulent og driver et label, management og sync-agency, hvor han bl.a. er manager for den sydafrikanske musiker, Yoav.

Tidligere har han siddet som International Marketing Manager hos Universal Music med ansvar for lancering og markedsføring af udenlandske udgivelser i Danmark med bl.a. U2, Elton John, Rammstein, Metallica, Take That, Paul McCartney mv, og senere har han været ansvarlig for PR/marketing hos en af landets mest respekterede koncertpromotere, DTD Concerts.

11150679_10152744792877016_4563036657378257810_n 2

Sasha Rosing

Referencer: Playground Music, Artpeople

Sascha Rosing arbejder som Urban A&R / PR Manager på Playground Music – Nordens største uafhængige pladeselskab. Her arbejder hun med danske artister som Rasmus Walter, Per Vers, Iris Gold, men også internationale acts som Adele, Lauv, Imany og The Rasmus.

Tidligere har Sascha siddet som PR Manager på Artpeople for artister som Rasmus Seebach, Ankerstjerne, Marwan, Xander m. fl. og arbejdet som booker på Prime Music, der tæller artister som Medina, L.O.C, Gilli, Kesi, Jimilian, MORTEN m.fl. Derudover har hun drevet sit eget management og afholder workshops om musikbranchen for upcoming artister.
Sascha har en kandidat i Marketing og Kommunikation fra Copenhagen Business School.
Andreas Løwén

Andreas Løwén

Referencer: The Artist, The Bank

Andreas Løwén startede sin karriere i musikbranchen i starten af 2018 med en praktikstilling hos pladeselskabet Tambourhinoceros. Efterfølgende blev han ansat som Booking Assistant hos The Artist i august 2018. Efter få år i musikbranchen er Andreas nu Live Agent hos The Artist og beskæftiger sig med forskellige arbejdsopgaver som booking, strategiplanlægning og marketing.

Derudover laver Andreas også A&R-arbejde med artister i hele The Bank koncernen. The Artist er et live agentur, der har eksisteret siden
marts 2017 og har til formål at skabe langsigtede karrierer for deres artister. I dag arbejder selskabet med artister såsom Benjamin Hav, Alphabeat, Peter Sommer, Stine Bramsen, Joyce, Dopha, BBYBITES, FRAADS, URO, FABRÄK, Caroline Henderson, Hanne Boel m.fl.

Clara Sofie Fabricius_Nabil Nafar beskåret

Clara Sofie Fabricius

Referencer: Artist hos Disco:Wax

Clara Sofie er producer, sanger og sangskriver og har udgivet 4 albums, 3 Ep’er og ca. 10 singler under eget navn. Hun har været nomineret til 2 DMA’er og vundet én DJ Award samt ligget i top 40 på den amerikanske dancechart, og hendes sang “Når tiden går baglæns” fra 2010 gik nummer 1 i 6 uger og solgte trippelplatin.

Clara Sofie fungerer også som sangskriver/co-writer for andre projekter og navne, og hun har blandt andet arbejdet sammen med Rune Rask, Ronni Windahl, Rune RK og Tomas Barfod.

Maha Gazee

Maha Gazee

Referencer: Musicall Management, Black Dylan Records
Maha er Project Manager på Black Dylan Records.
Derudover er hun også ansat som Music Manager for IVYxM på Musicall Management og er management assistent for Wafande, hvilket bl.a. består af styring af PR, kalenderkoordinering og sponsorships.

Maha Gazee er uddannet Event Coordinator og Management på CPH West.

Nikoline Skaarup kvadrat

Nikoline Skaarup

Referencer: Bands of Tomorrow, B Group

Nikoline arbejder til daglig som Chefredaktør på online musikmagasinet Bands of Tomorrow. Bands of Tomorrow er et hastigt voksende magasin og blandt et af de største i landet, især inden for opdagelse af ny musik. Som Chefredaktør på magasinet sidder Nikoline med det store overblik over udgivelseslandskabet i Danmark og udlandet, koncertplaner, interview-aftaler, danske og internationale festivalplaner m.m. Hun arbejder bl.a. dagligt med håndtering af pressemeddelelser og kommunikation med alt fra helt nye bands, managere og PR-bureauer til kommunikationsansvarlige fra både spillesteder, festivaler, indie- og major labels.

På baggrund af af et øget fokus på og fra udlandet rejser Nikoline jævnligt til udlandet for at deltage i musikbranche- og showcasefestivaler og blev til sidste års Reeperbahn Festival (DE) blandt andet inviteret i radioen af britiske BBC Radio 1 for at snakke med den anerkendte radiovært Huw Stephens om den danske musikscene.

Jens Ove Friis sh

Jens Ove Friis

Referencer: REO Records, RecArt Music

Jens Ove Friis er direktør for REO Robin Entertainment Organisation og REO Records, og hans primære kompetencer ligger inden for A&R, selskabsledelse og projekt- og musikmarkedsføring, herunder promotion og marketing. Han har således været ansvarlig A&R for projekter, som tilsammen har solgt mere end 10.000.000 albums i Danmark.

Jens har været ansat i musikbranchen på fuld tid siden 1974. Han blev uddannet grammofonhandler i 1977 og startede med at blive bestyrer af en pladebutik, som han drev selvstændigt fra 1980 til 1985. I 1985 blev han ansat på Danmarks daværende største pladeselskab PolyGram, hvor han endte med at blive repertoirechef for selskabets danske udgivelser.

Jens har desuden været med til at starte CMC Music, er stifer og ejer af RecArt Music og har været professionel DJ i 12 år.
Fotograf Camillahey.dk

Marcus Winther-John

Referencer: Sangskriver og forfatter

Marcus Winther-John startede som artist i bandet Inside The Whale, men er nu én af DK´s mest produktive sangskrivere. De første co-writer-credits var på Tim Christensens debutalbum, Secrets On Parade, og siden da har Marcus skrevet sange til en lang liste af hjemlige artister, som Sanne Salomonsen, Mads Langer, Christopher, Barbara Moleko, Peter Belli. I film- og tv-verdenen har man også kunnet høre Marcus’ værker i form af X-Factor vindersange, Melodi Grand Prix-sange og placeringer i bl.a. Lego Friends, The Vampire Diaries og Blinkende Lygter.

I de senere år har sangene også fundet vej op ad de udenlandske hitlister med topplaceringer i bl.a. USA, Tyskland, Spanien og Japan – og endda med en topplacering på verdens samlede salgsliste (United World Chart) med det japanske band J Soul Brothers. I 2018 kunne Marcus tilføje ”forfatter” til CV’et med udgivelsen af bogen ”Skriv hits & sælg dem”, og har efterfølgende udgivet bog nummer to i form af ”Kapelmesterens Dagbog” om Peter Bellis afskedturné.

RasmusDamsholtNEWFRAME

Rasmus Damsholt

Referencer: ATC Management, Rytmisk Musikkonservatorium

Lige efter at have færdiggjort sin Bachelor i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2016, startede Rasmus sit eget managementfirma – blandt andet med artisterne CHINAH, Lowly, Sekuoia og Jada. I 2017 trådte Rasmus ind i det engelske ATC Management, som bl.a. råder over artisterne PJ Harvey, Nick Cave, Faithless m. fl.

Rasmus driver i dag ATC’s nordiske kontor i København og er fortsat manager for sine egne artister, nu under ATC-paraplyen.

Daniel Aude 2

Daniel Aude

Referencer: Over & Aude

Som grundlægger af det Aarhus-baserede booking- og managementbureau Over & Aude har Daniel Aude arbejdet med kunstnere i mange forskellige genrer som bl.a. Pede B og Velvet Volume.
Til daglig er hans rolle både manager og bookingagent i Over & Aude, hvor han hjælper kunstnere med alt fra udgivelser, PR, pladekontrakter, brandsamarbejder og synkronisering.

Daniel Aude har en baggrund som freelancer i reklamebranchen inden for digital og grafisk design, fotografering, video produktion m.m.

Keld_foto-blackwhite

Keld Uldbjerg Jørgensen

Referencer: Radar, Musikcaféen, Larsen & Furious Jane, Peter Sommer, Upopulær Mekanik

Keld har arbejdet i 12 år som booker, projekt- og produktionsansvarlig på det regionale spillested Radar (tidligere Musikcaféen) i Aarhus. Han har i sin tid på Radar bl.a. været tilknyttet SPOT festival, Aarhus Psych Fest m.m. som ekstern booker.

Keld har spillet trommer siden de tidlige ungdomsår. Han har bl.a. spillet med Larsen & Furious Jane og Peter Sommer. Pt. spiller han i bandet Upopulær Mekanik.

Skærmbillede 2020-09-08 kl. 13.51.12

Maties Gormsen

Referencer: Matiego, Luger, Distortion Ø, Karruselfestival

Maties flyttede i 2012 til London for at udvide sit netværk, hvilket førte til at han startede som tour manager for, en på det tidspunkt up-and-coming, Alex Vargas. I dag er der otte års erfaring som tour manager for både danske og udlandske artister med tournéer i både DK, Skandinavien, EU, USA og Rusland.
I skrivende stund er Maties tour manager for blandt andre: Alex Vargas, Benjamin Hav og Medina.

Maties er tidligere ansvarlig for en del af afviklingen af både Distortion Ø og Karruselfestival. I 2018 sad Maties et halvt år som head of production hos booking bureauet Luger inden han startede sit managementfirma Matiego, som i dag har følgende tre artister på sin roster; BATHSHEBA, JuWehl og Løv Li.

Skærmbillede 2020-09-08 kl. 13.35.47

Roar Amundsen

Referencer: Songcrafter Music, Mayday Music

Roar startede karrieren i 2001 som leder af spillestedet KulisseLageret i Horsens.  I 2006 blev han selvstændig med firmaet Mayday Music, som igennem årene har lavet et utal af kreative projekter i samarbejde med bla. DR, NRK, SPOT Festival, ROSA, Nordklang Festival og en lang række bands og spillesteder.

I 2007 startede han pladeselskabet Songcrafter Music. Indtil nu har selskabet udgivet mere end 35 plader og et hav af singler.
I 2013 blev Roar production manager og tour manager for det aarhusianske kor Vocal Line, og i 2017 manager for Ida Wenøe, hvor han igennem nu tre år har varetaget den forretningsmæssige side af hendes karriere.

Victor Kornbech Kiowsky

Victor Kornbech Kiowsky

Referencer: Quattro Music, Q Songs Publishing

Til dagligt er Victor A&R og in house producer på det uafhængige pladeselskab, Quattro Music, og forlaget, Q Songs Publishing, men har haft mange hatte på i tidens løb: producer, studiemusiker, DJ, artist, booker, eventmanager og artistmanager.

Han startede sin rejse i musikbranchen som session-guitarist og producer, men har undertiden fået smag for at arbejde med og udvikle på artister. Hans arbejde med branding og management af artister tog sin begyndelse i Victors eget bureau, Artcore Creatives, hvilket han nu praktiserer på Quattro Music, hvor han har arbejdet med både internationale sværvægtere såsom Benny Benassi og Eddie Chacon mv.

Når Victor har fri som A&R, arbejder han på sine egne projekter, som blandt andet indbefatter DJ- og produceraliaset Victor K, og en helt ny duo, Demi Sec, som er udviklet i samarbejde med sanger og sangskriver, Alec Andreev, og fotograf, Morten Rygaard.

profil-blackwhite

Kaspar Ottosen

Referencer: Århus Stiftstidende, Aarhus Studenterradio, Aarhus Echo
Kaspar Ottosen er uddannet journalist og cand. mag i retorik. Han arbejder til daglig med kommunikation og sociale medier i folkeoplysningen hos FO-Aarhus.
Kaspar har en fortid som chefredaktør på Aarhus Studenterradio, hvor han satte fokus på danske, upcoming artister, der fyldte størstedelen af sendefladen. Radioen arrangerede også minifestivalen Upcoming Aarhus, der gav unge, håbefulde musikere en chance på forskellige scener i byen. Han har tidligere arbejdet som helårsfrivillig for Roskilde Festival i festival redaktionen og som musikjournalist på Aarhus Echo.
innovative music management, undervisere, underviser, elite

Laurits Heegaard

Referencer: PREP, Heartland Festival & Live Nation Denmark

Laurits er en af stifterne af booking & management virksomheden PREP som arbejder målrettet med forbedre vækstlaget i musikbranchen. PREP har kontor i hjertet af København, men har visioner om at brede sig ud til at blive et landdækkende booking og management, med tilknyttede medarbejdere og artister i alle dele af landet.

Laurits  har allerede gjort sig bemærket med et alternativt ”take” på managementfaget og ønsker at professionalisere arbejdsgangene for talentmassen i den danske musikbranche.

Til dagligt arbejder Laurits med at udvikle og skabe Heartland Festival, som har vist sig at være en af de mest fremadbrusende festivaler herhjemme. Hertil er Laurits ansat i Live Nation, som er verdensstørste koncertarrangør og producerer nogle af de største koncerter vi har på dansk grund.

Skærmbillede 2020-09-08 kl. 13.17.20

Torsten Cubel

Referencer: Spanra, Danmark Music Group, Aarhus Echo, Iceberg Music Group

Torsten Stistrup Cubel er medejer af forlaget Spanra og arbejder blandt andet med artisterne Karen Méndez, Who Killed Bambi, Turquoise Sun, Frederik Snæland, Ral. mfl.

Sideløbende er Torsten Scandinavian Label Manager ved Danmark Music Group som er den største uafhængige digitale distributør i Skandinavian. Her hjælper Torsten artister og pladeselskaber med udgivelsesstrategi og pitch af musik til diverse streamingtjenester.

I 2013 blev Torsten uddannet Music Manager fra Det Jyske Musikkonservatorium og var efterfølgende sync manager ved Iceberg Music Group. Torsten har en fortid som manager for Esther Maria og UTAH og Torsten er også medstifter af Aarhusecho.dk som er en hjemmeside der sætter fokus på musik med tilknytning til Aarhus.

Anna Krebs Bille

Anna Krebs Bille

Referencer: Stille Støj Management & Pladeselskab, Musikmanualen
Anna Krebs Bille er grundlægger og indehaver af Stille Støj Management & Pladeselskab. Det er et musikselskab, der har gjort sig særligt bemærket ved sin alternative og nytænkende måde at arbejde med sine artister på. Stille Støjs roster tæller en bred vifte af artister fra Danmark og Sverige, og virksomheden holder til i Aarhus og København.
Hertil er Anna en af de aktører i branchen, der kæmper særligt for at gøre vækstlagsartisters vej ind i branchen lettere. Hun har været initiativtager på flere projekter, hvis formål har været at fremme vækstlagsartister og har senest lavet podcasten “Musikmanualen”, et opslagsværk til nye artister og branchefolk – hvor, alt hvad skal man vide om musikbranchen, er i fokus.
Josefine R. Skaaning underviser Innovative Artist Academy

Josefine R. Skaaning

Referencer: Promus, Music City Aarhus 2022, MAP Music Agency, Kunst & Kultur – ohne Grenzen, Kan Venus synge?
Josefine arbejder til daglig som kommunikationskoordinator ved Promus og Music City Aarhus 2022. Sideløbende er hun ansat som booker i bookingvirksomheden MAP Music Agency. Josefine er uddannet i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og Universität Wien med tysk som sidefag. I løbet af studietiden har Josefine været tilknyttet det østrigske koncertbureau Kunt & Kultur – ohne Grenzen.

Josefine har desuden undervist i musik og klaver, har arbejdet som korleder. Derudover har hun produceret podcasten “Kan Venus synge?” om kvindelige musikere og har netop færdiggjort en efteruddannelse i sang og sangpædagogik.

Kat Jarby

Kat Jarby

Referencer: Spillestedet Stengade, SYNC Productions, POW – Power of Women Festival, DJBFA / Komponister og Sangskrivere, Kaja MANAGEMENT

Kat er specialist i musikmarkedsføring uddannet i Branding & Communications fra University of Brighton, UK. Kat har arbejdet med formidling af musik i 15 år som bl.a. projektleder for musikforlaget Edition·S –music¬sound¬art, partner i koncertvirksomheden SYNC Productions, udviklingskonsulent for DUEN – Det danske Ungdomsensemble, booker på Spillestedet Stengade og grundlægger af virksomheden Kaja MANAGEMENT. Kat er desuden erfaren konsulent bl.a. for flere Den Unge Kunstneriske Elite karriereprogrammer, DR VokalEnsemble, Copenhagen Jazz Festival mfl, certificeret coach fra Sofia Manning samt underviser og oplægsholder hos bl.a. Keychange, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, Tempi, JazzDanmark, Autor, Art Music Denmark, Rytmisk Musikkonservatorium etc.

Josefine har desuden undervist i musik og klaver, har arbejdet som korleder. Derudover har hun produceret podcasten “Kan Venus synge?” om kvindelige musikere og har netop færdiggjort en efteruddannelse i sang og sangpædagogik.

Mathilde Smedegaard

Mathilde Smedegaard

Referencer: Aarhus Jazz Orchestra

Mathilde er cand. mag. i Oplevelsesøkonomi og arbejder som kommunikationsansvarlig og projektleder i Aarhus Jazz Orchestra. Mathilde har det primære ansvar for orkestrets synlighed i pressen og på de sociale medier samt for den generelle markedsføring af orkestrets aktiviteter. Som kommunikationsansvarlig har hun tillært sig en bred erfaring med arbejdet i en kulturorganisation, hvor tiden ofte er knap, ressourcerne er begrænsede og opgaverne kan variere med alt fra produktion af content til sociale medier, pressehåndtering og strategisk kommunikationsplanlægning til afvikling af koncerter.

Lone B. Klemar

Lone Bechmann Klemar

Referencer: Empress Music Management & Label

Med en juridiskbaggrund og et arbejde indenfor retspraksis, blev Empress Music Management etableret i 2017, med idégrundlaget for at gøre tingene på en anden måde. Med kontor nær Århus operer EMM indenfor management, branding og musikudgivelse. Lone er co-founder og partner i Empress Music Management & Booking, samt Label Empress Music og beskæftiger sig med music management og artist management. Lone samarbejder med labels, agenture, publicister/sync advisors og mgmt. både ind/udlands. Lone arbejder som manager og fungere som Managing Director for hhv. mgmt. og label delen.
Lone arbejdet med artister som Guldpige/YAKUZA, Nordnordnord LAKUR og ABEL

Victor Kornbech Kiowsky

Victor Kornbech Kiowsky

Referencer: Quattro Music, Q Songs Publishing

Til dagligt er Victor A&R og in house producer på det uafhængige pladeselskab, Quattro Music, og forlaget, Q Songs Publishing, men har haft mange hatte på i tidens løb: producer, studiemusiker, DJ, artist, booker, eventmanager og artistmanager.

Han startede sin rejse i musikbranchen som session-guitarist og producer, men har undertiden fået smag for at arbejde med og udvikle på artister. Hans arbejde med branding og management af artister tog sin begyndelse i Victors eget bureau, Artcore Creatives, hvilket han nu praktiserer på Quattro Music, hvor han har arbejdet med både internationale sværvægtere såsom Benny Benassi og Eddie Chacon mv.

Når Victor har fri som A&R, arbejder han på sine egne projekter, som blandt andet indbefatter DJ- og produceraliaset Victor K, og en helt ny duo, Demi Sec, som er udviklet i samarbejde med sanger og sangskriver, Alec Andreev, og fotograf, Morten Rygaard.

Aage billede

Aage Hedensted Kinch

Referencer: Slowburn Music, RECession Festival, sanger og guitarist i Catch The Breeze

Aage Hedensted Kinch er uddannet i Music Management (MUMA) fra Det Jyske Musikkonservatorium og er ejer af Slowburn Music der arbejder med Booking og PR, primært indenfor de alternative rock genrer.

Kinch har de sidste 12 år også fungeret som booking agent og eventkoordinator for den aarhusianske festival RECession, hvor han har booket navne som Trentemøller, Kill J, First Hate, Speaker Bite Me, Blue Foundation m.fl. Derudover er Aage Hedensted Kinch musiker og sangskriver i Catch The Breeze og soloprojektet Mixtune For Cully, der gennem årene har udgivet flere albums.

Op gennem 00’erne var Aage særdeles aktiv i det hedengangne Yellowish, der dengang var at finde på P3’s lytterbestemte hitliste “Det Elektroniske Barometer”; spillede til P3 – Radiohuset Rocker i 2005 og indtog Roskilde Festival og SPOT Festival i 2006. De udgav to albums, Solid Ground (2004) og So Bright (2006), der begge blev udgivet internationalt.

anna

Anna Björk Holm

Referencer: Stengade, The Artist

Anna Björk Holm er PR & Marketing Manager hos liveagenturet The Artist og arbejder til dagligt med opgaver indenfor planlægning af tourannonceringer, sociale medier, udarbejdelse af pressemateriale og marketingkampagner. Hverdagen er fokuseret på, i forbindelse med tours og koncerter, at udvikle promoveringsforløb for de ca. 35 artister som The Artist arbejder med, såsom Benjamin Hav, Joyce, Zar Paulo, Stine Bramsen, FABRÄK, Soleima og Peter Sommer, for at nævne nogle få.

Anna er uddannet i Leisure Management i Roskilde, og har forinden sin ansættelse hos The Artist i 2021, siddet 3 år som administrativ-, projekt- og frivilligkoordinator på Spillestedet Stengade på Nørrebro.

Sune Stab Kristensen

Sune Stab Kristensen

Referencer: PDH Music, Heartland Festival

Sune Stab Kristensen er Production Manager hos PDH Music; et musikbureau, der interesserer sig for mennesker og musik, og er nysgerrige på hvad mennesker kan.

Her arbejder han med planlægning og produktion af tours, økonomi og logistik for artister som JJ Paulo, SVEA, Josie Amadonna, Betty Bass og mange andre. I Sunes job has PDH Music berør han også booking, pressemateriale, annonceringer og scouting, hvilket giver ham et godt helhedsbillede af de mange elementer branchen indeholder.

Sideløbende med sit arbejde hos PDH Music laver Sune tour management for artister som Steen Jørgensen, Kasper Winding og Sanne Salomonsen, samt er stage manager på Heartland festival.