MUSIC BUSINESS STARTUP GUIDE 2

1. udgave, 2023 · 157 sider · Dansk

Leveringstid 2-4 hverdage
Normalpris: kr. 449
Tilbud: kr. 339
+ fragt 29 kr.
Bog promo 4

Beskrivelse

“Music Business Startup Guide” er bogen som giver dig en indsigt i musikbranchen og dens sammenhæng. Den er til alle der ønsker at etablere en karriere i musikbranchen og særligt med fokus på iværksætteri. Simon Mark Sørensen har i mere end 15 år været en del af den professionelle musikbranche.

Han har blandt andet arbejdet med A&R og Product Management på verdens største pladeselskab Universal Music som repræsentere nogle af de største artister i verden. Derudover er han stifter af den internationale virksomhed B Group som bl.a. ejer et af landets største musikmagasiner Bands of Tomorrow samt karriereforløb som Innovative Music Management og Innovative Artist Academy. Simon er ligeledes  lektor på Rytmisk Musikkonservatorium hvor han underviser fremtidens musikbranche.

Bogen fungerer som et godt supplement til Innovative Artist Academy forløbet.

“Music Business Startup Guide er den bog, jeg ville ønske, jeg havde haft, da jeg startede min egen rejse som iværksætter i musikbranchen. Den fungerer som en sætliste over mine egne fejltagelser, og er din personlige guide til at navigere i dine op- og nedture på vej mod succes” – Simon M Sørensen